Personvernregler for www.verkshotellet.no

Hos Verkshotellet AS er vi forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt. Vi jobber hardt for å følge det regelverk om personvern som til enhver tid er gjeldende. Samtidig er deler av regelverket åpen for tolkninger og «beste måter» å følge regelverket er ikke tydelige nok enda pr oktober 2018. Endringer på denne siden kan m.a.o. komme.

Når samler vi inn informasjon om deg?

Det meste vi har av data om deg er data du selv gir oss når du bruker nettstedet vårt, f.eks. når du kontakter oss om tjenester, reservasjoner eller bestiller rom. 

Hvilken type informasjon samles?

Personopplysningene vi samler inn er data du selv oppgir når du kontakter oss. Det kan inkludere navn, adresse, e-postadresse, lokasjon. Oppgir du annen informasjon til oss når du kommuniserer med oss, kan også disse bli lagret.

Hvordan brukes informasjonen din?

Vi bruker informasjonen for å ha et forretningsmessig forhold til deg som kunde:

  • Er du eksisterende kunde, så bruker vi informasjonen for å gi deg support eller tilby deg andre relevante tjenester
  • Er du en mulig kunde, bruker vi informasjon for å kommunisere med deg videre om våre tjenester
  • Gjelder forespørselen noe annet, bruker vi informasjonen for å besvare din forespørsel

Oppbevaring av informasjon

Vi er juridisk pålagt å lagre visse typer opplysninger for å oppfylle våre lovbestemte forpliktelser (f.eks. i forhold til regnskap og de arrangører vi holder eventer for). Vi vil holde dine personlige opplysninger i våre systemer så lenge det er nødvendig for den aktuelle aktiviteten, eller så lenge det er angitt i en relevant kontrakt du har med oss.

Hvem har tilgang til informasjonen din?

Det er ansatte i Verkshotellet AS som har tilgang til informasjonen. Vi verken selger eller leier informasjonen din til tredjepart.

Hvordan du kan få tilgang til og oppdatere informasjonen din

Nøyaktigheten av dine opplysninger er viktig for oss. Ønsker du utfyllende informasjon om eventuelle data vi har lagret om deg, vennligst send oss ​​en e-post på post@verkshotellet.no. Eventuelt send oss post til vår fysiske adresse. Alternativt kan du ringe oss. Du har rett til å be om en kopi av informasjonen Verkshotellet AS har lagret om deg.

Sikkerhetsregler for å beskytte informasjonen din

Når du gir oss personlig informasjon, tar vi tiltak for å sikre at den behandles sikkert. All følsom informasjon som sendes via vårt nettsted er beskyttet med SSL. Når vi mottar informasjonen din, gjør vi vårt ytterste for å sikre informasjonen i våre systemer.

Behandlingsansvarlig og databehandler

Verkshotellet AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre nettsider. At Verkshotellet AS er behandlingsansvarlig innebærer at det er Verkshotellet AS som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.

Et selskap som behandler data på vegne av Verkshotellet AS, kalles en databehandler. Vi jobber i disse dager med å få på plass databehandleravtaler. Disse vil regulere hvordan databehandler kan behandle data som databehandler har tilgang på. Generelt regulerer en slik avtale at databehandleren kun får behandle personopplysningene på Verkshotellet AS sine vegne og kun til tydelig definerte formål.

Tredjepartsverktøy

Verkshotellet AS bruker følgende tredjepartsverktøy på vårt nettsted:

  • WordPress – publiseringssystemet som driver nettstedet
  • Google Analytics – nettstedsmåling, her har vi slått på anonymiseringsfunksjonen
  • booking.visbook.com – håndterer reservasjoner 

I noen tilfeller må vi sende din informasjon til våre tredjepartsverktøy, men kun for å fullføre oppgaver og tilby tjenester til deg på våre vegne – og vi sender kun den informasjonen som er nødvendig.

Tredjepartsverktøy

Verkshotellet AS bruker følgende tredjepartsverktøy på vårt nettsted:

  • WordPress – publiseringssystemet som driver nettstedet
  • Google Analytics – nettstedsmåling, her har vi slått på anonymiseringsfunksjonen
  • booking.visbook.com – håndterer reservasjoner 

I noen tilfeller må vi sende din informasjon til våre tredjepartsverktøy, men kun for å fullføre oppgaver og tilby tjenester til deg på våre vegne – og vi sender kun den informasjonen som er nødvendig.

16 år eller yngre

Vi er ekstra opptatt av å beskytte personvernet til barn i alderen 16 eller yngre. Hvis du er 16 år eller yngre, vennligst ta kontakt med foreldre / foresatte på forhånd før du gir oss personlig informasjon.

Som opplyst innledningsvis, så k an vi endre disse reglene fra tid til annen. Gjeldende lover og personvern praksis forandres over tid. Hold deg derfor regelmessig oppdatert på våre personvernregler for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer som har blitt gjort.

Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du disse reglene.

Eventuelle spørsmål kan sendes til post@verkshotellet.no eller send oss post til vår fysiske adresse. Alternativt kan du ringe oss.

Sist oppdatert: Oktober 2018.