Hudpleie

Sabines Hudpleieklinikk Beautyworld

Besøk nettside

Om Sabine:
Jeg heter Sabine og har over 30 års erfaring og ekspertise innen hudpleie. Jeg åpnet min første hudpleiesalong i 1991 i Tyskland og åpnet Salongen på Jørpeland i 2003. Den gang var jeg den første hudpleiesalongen i Strand. Jeg tilbyr proffesjonelle behandlinger og bruker kun de beste produktene.

Om salongen:
Salongen holder til i Vågabakken 2 på Jørpeland. Salongen er lys og med en avslappende atmosfære.
Her kan du nyte en deilig behandling med nydelig utsikt over Jørpelandsvågen og fjorden. Det er gode parkeringsmuligheter like foran salongen. Kombiner gjerne et besøk hos meg med en nydelig lunsj hos Rosehagen som ligger like ved eller et hotellopphold hos Verkshotellet.

Behandlinger:
Hudpleie
Massasje
Make-up og hårfjerning
Fotpleie

Produkter:
Decleor:
Produkt- og spabehandlinger basert på essensielle oljer. Aromaterapi-spesialisten Decléor tilbyr et utvalg av naturlige, essensielle oljebaserte hudpleieprodukter for ansiktet og kroppen. Oppdag kosmetisk aromaterapi og opplev fordelene med essensielle oljer når det gjelder å ta vare på huden, ansiktet og kroppen din.

Babor:
BABOR er et internasjonalt ledende merkevare av profesjonell kosmetikk som fremdeles er en familiedrevet bedrift den dag i dag. Selskapet ledes nå av tredje generasjon av eierfamilien. For å oppfylle de høyeste kravene til kundene sine, er BABOR avhengig av mer enn 60 års hudpleieekspertise laget i Tyskland: all forskning, utvikling og produksjonsaktiviteter foregår utelukkende ved selskapets hovedkvarter i Aachen. Derfor representerer hvert produkt fra ideen til den ferdige krukken et løfte om kvalitet.

Gehwol (for føttenes velvær):
Enten det er vondt fra å løpe en maraton, blærer av for tette sko, eller sprukket og tørt fra vanlig slitasje, føttene våre har evnen til å påføre en enorm mengde smerte, ubehag og forlegenhet. Og dessverre, når ikke føttene våre er på sitt beste, er vi heller ikke det. For hvert fotproblem vi kan støte på, er det en effektiv løsning fra Gehwol. Gehwol er verdens mest omfattende serie med effektive terapeutiske fotpleieprodukter.

Welness Pakke tilbud:

Pakke 1

90 min, 900kr

Ryggmassasje
Pedikyr med fotbad
Først får du rygg– og nakkemassasje som slapper av kroppen og løser spenninger. Etterpå får en fotbad med fotpeeling og pedikyr avsluttet med en deilig fotmassasje.

Pakke 2

90 min, 900kr

Ryggmassasje
Nakkemassasje
Manikyr
Først får du rygg– og nakkemassasje som slapper av kroppen og løser spenninger. Etterpå får en håndpeeling, file negler, stelle neglebånd etterfulgt av en deilig håndmassasje.

Pakke 3

120min, 1300kr

Hudpleie
Ryggmassasje
Nakkemassasje
Først får du rygg– og nakkemassasje som slapper av kroppen og løser spenninger. Deretter får du en ansiktsbehandling med rens og peele huden din, ansiktsmassasje og maske som passer til din hudtype.

Kontakt

Vågabakken 2
4100 Jørpeland

Telefon:
51 74 73 11

Åpningstider:
Man – Fre
10:00 – 16:30
Ellers etter avtale